(Sta)Caravan

Een caravanverzekering biedt dekking voor schade aan uw caravan, vouwwagen of stacaravan. Naast een verzekering van uw caravan, kunt u een extra dekking afsluiten voor de inboedel van de caravan, een voortent of luifel. Gaat u op reis met uw caravan? Vergeet dan niet om ook een goede reisverzekering af te sluiten.

Wij adviseren u graag welke verzekering het beste bij uw situatie past! Neem voor advies of een offerte contact met ons op via recreatie@driekleur.nl of telefonisch via 0113 751 615.


Dekking

Wat kunt u en wilt u verzekeren?

  • Diefstal & brand
  • Beschadiging door storm
  • Verkeersongeval
  • Van buitenkomende onheilen
  • Hagelschade (vaak apart bijverzekeren)
  • Nieuwwaarde / aanschafwaarde regeling

Wij adviseren om een oudere caravan één keer in de twee jaar te laten keuren door BOVAG of FOCWA erkend caravanbedrijf. U bent ervan verzekerd dat u veilig met de caravan kan rijden en eventuele schade kan dan niet worden gewijd aan slecht onderhoud.


Wat is caravan inboedel?

Onder de inboedel van een caravan wordt verstaan de huishoudelijke zaken die zich in de caravan of de aanbouw daarvan bevinden. Denk hierbij aan het keukengerei, kleding, fototoestel etc.


Wat is caravan aanbouw?

Onder de caravan-aanbouw wordt verstaan de voortenten, luifels, schuurtjes en andere zaken die zijn bevestigd aan de caravan of die daarbij zijn geplaatst. Deze zaken zijn alleen verzekerd indien het uitdrukkelijk wordt aangegeven!


Offerte aanvragen

In de laatste jaren is de concurrentie tussen verzekeraars enorm toegenomen. Premies zijn daardoor sterk gedaald. Overstappen naar een andere verzekeraar kan dan heel interessant zijn.  

En in dat geval bent u bij Driekleur verzekeringen aan het juiste adres: wij vergelijken de producten, de polisvoorwaarden en kwaliteit van dienstverlening van verschillende verzekeraars. En wij bieden u dan ook de beste prijs/kwaliteit verhouding!

Wilt u helder, inzichtelijk en betrouwbaar advies? Vraag dan een offerte bij ons op via recreatie@driekleur.nl of telefonisch via 0113 751 615.

 

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN